Сьогодні ми познайомимо вас з кавоваркою бренду Victoria Arduino, яка не тільки привертає увагу своїм сучасним дизайном, а й є символом успіху для багатьох професійних бариста. Так, це та сама модель кавоварки, яку ось уже 3 роки поспіль використовують на Світових Чемпіонатах Бариста. Секрет її популярності полягає в трьох ключових характеристиках: ергономічність, надійність і точність.

Відмінною особливістю даної моделі є технологія «GRAVIMETRIC», яка дозволяє користувачеві встановлювати вагу як порції меленої кави, так і готового напою. Завдяки цьому отримуємо підвищену стабільність і контроль над процесом заварювання з максимальною точністю. Крім того, 388 Black Eagle обладнана системою м’якої подачі води, що гарантує ідеальний еспресо навіть при не зовсім правильному трамбуванні мелених зерен.

“Розумна електроніка” дозволяє управляти налаштуваннями кавомашини через TFT-дисплей: автоматичне вмикання / вимикання, лічильники, самодіагностика, енергозбереження, управління температурним режимом. Система «Т3» управляє нагрівом води на 3-х етапах і дає ряд переваг: підтримка стабільної температури заварювання з точністю до 1/10 градуса, настройка кожної групи окремо, можливість відключення частини груп в менш завантажені періоди.

Після приготування ідеального еспресо переживати про прибирання машини Victoria Arduino не доведеться – портафільтр має антипригарне покриття, а цикл промивання кавомашини автоматизований. Але пам’ятайте, що ідеально приготування кави залежить не тільки від правильної кавомашини, але і якості помелу зерен. У Gemini ви знайдете ідеальну кавомолку, яку наш менеджер підбере виходячи з потреб клієнта. Кожен апарат отримує гарантовану сервісну підтримку Gemini на тривалий термін.