Український Виробник Кави - Gemini Espresso > виробник кави Gemini.ua
СЕКРЕТ
ІДЕАЛЬНОЇ
КАВИ

для твоїх перемог

image
Наші переваги!
image
23 роки 23роки

досвіду, протягом котрих ми ніколи не економили на якості

image
78 млн. кг. 78млн. кг.

кави виготовлено на власному виробництві з новітнім італійським обладнанням

image
14 480 14 480

професійних та автоматичних кавомашин було встановлено

image
18 795 18 795

клієнтів та партнерів по всій Україні та в світі

Оптовий продаж кави та обладнання

Приготування ідеального еспресо неможливе без професійного обладнання. Саме завдяки йому кава дарує нам свої найцінніші компоненти і напій набуває насиченого смаку та аромату, котрі здатні подарувати справжню насолоду.

Ми допоможемо обрати обладнання, котре ідеально підійде саме Вам та абсолютно відповідатиме поставленим цілям. За Вашим бажанням проведемо дегустацію та навчимо працювати з обраною кавомашиною.

Ви можете взяти в оренду як професійне обладнання, так і кавоварку в офіс або додому. Ми з задоволенням проконсультуємо Вас щодо умов оренди та типу обладнання.

До каталогу
image
Gemini новини
Навіщо додавати сіль у чашку кави?
31.12.2021

Вам іноді (або часто) здається, що ваша кава – надмірно гірка? У цій статті ми розповімо вам, як мінімізувати гіркоту. Чому кава буває гіркою? Строго кажучи, кава – вся гірка. Просто в якихось сортах та різновидах гіркоти настільки мало, що... ЩЕ

Чому кава називається «Джо»?
24.12.2021

Якщо ви читаєте англомовну літературу й Інтернет-джерела, то могли натикатися, кілька разів чи більше, на назву чашки кави цією мовою «Джо» (Joe чи Jo). Чому люди так називають цей продукт? Ми розповідаємо у нашому сьогоднішньому блозі. Що таке «Джо» в... ЩЕ

Навіщо витримувати каву у бочках?
17.12.2021

«Це НЕ ваша ранкова кава» – так заявляє власник компанії Whiskey Barrel Coffee, яка розташована в Колорадо, США. У чоловіка пішло 2,5 роки на те, щоб створити правильну рецептуру витримування кави у бочці з-під віскі. Тепер він усім клієнтам пропонує... ЩЕ

Що таке Реакція Майяра та як вона впливає на обсмажування кавових зерен
10.12.2021

Реакція Майяра – це ланцюжок хімічних реакцій, які створюють характерний смак, запах та пізнаваний колір обсмажених кавових зерен (як й багатьох інших продуктів, наприклад, шоколаду, тостів чи смаженого стейку). Ці реакції названо на честь Л. К. Майяра, науковця з Франції,... ЩЕ

  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-