Український Виробник Кави - Gemini Espresso > виробник кави Gemini.ua
СЕКРЕТ
ІДЕАЛЬНОЇ
КАВИ

для твоїх перемог

image
Наші переваги!
image
23 роки 23роки

досвіду, протягом котрих ми ніколи не економили на якості

image
78 млн. кг. 78млн. кг.

кави виготовлено на власному виробництві з новітнім італійським обладнанням

image
14 480 14 480

професійних та автоматичних кавомашин було встановлено

image
18 795 18 795

клієнтів та партнерів по всій Україні та в світі

Оптовий продаж кави та обладнання

Приготування ідеального еспресо неможливе без професійного обладнання. Саме завдяки йому кава дарує нам свої найцінніші компоненти і напій набуває насиченого смаку та аромату, котрі здатні подарувати справжню насолоду.

Ми допоможемо обрати обладнання, котре ідеально підійде саме Вам та абсолютно відповідатиме поставленим цілям. За Вашим бажанням проведемо дегустацію та навчимо працювати з обраною кавомашиною.

Ви можете взяти в оренду як професійне обладнання, так і кавоварку в офіс або додому. Ми з задоволенням проконсультуємо Вас щодо умов оренди та типу обладнання.

До каталогу
image
Gemini новини
Зв’язок типу особистості людини з кавою, якій вона віддає перевагу
29.09.2023

У книзі, яка вийшла у 2013 році, авторства Рамані Дурвасула над назвою «Ви — відображення того, що ви їсте: змініть своє ставлення до їжі, змініть своє життя», пишеться про зв’язок характеру і особистості людини з напоями, яким вона віддає перевагу.... ЩЕ

Усі види ферментації кави в одній статті (частина 2)
22.09.2023

Продовжуємо статтю, у першій частині якої ви прочитали про 6 видів ферментації кави. Тут прочитаєте ще шість. Гіпоксична (HX). Гіпоксична Ф. передбачає створення середовища зі зниженим рівнем кисню для перебігу процесу. На відміну від анаеробної Ф., тут присутня деяка кількість... ЩЕ

Усі види ферментації кави в одній статті (частина 1)
15.09.2023

Якщо ви уважний читач нашого блогу, і в принципі цікавитеся тематикою кави, то знаєте, що каву ферментують, щоб зробити з неї товар, придатний до споживання. Зазвичай ферментацію поділяють на 2 види: суху і мокру. То є так. Але лише на... ЩЕ

Незвичайні ємності для подачі кави
08.09.2023

Подавати каву в чашці, кухлі чи склянці — це класика… Нудна, втім, класика. Ось ми й запитали себе, а в чому ще можна подавати каву? Тобто, в якій ємності це робити, коли вам навіть найвеселіші чашки вже набридли? І виявилося,... ЩЕ

  • Центральний офіс

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-