Кава, приготована за допомогою сифону, має високу чистоту, гарну насиченість, і яскравий смак. З цієї причини сифон як метод заварювання кави дуже популярний сьогодні серед любителів ексклюзивного напою і елітного зерна, в якому важливо розкрити і підкреслити усі ноти смаку,... ЩЕ
З наших пізнавальних і цікавих блогових статей ви точно вже знаєте, що у каві є багато відтінків смаку, аромату і післясмаку. Частина наших читачів і самі вміють знаходити ці дескриптори смаку в ексклюзивному зерні, купуючи лоти кави виключно за унікальні... ЩЕ
А ви знали, що лате можна робити не лише за допомогою еспресо і молока? І що прикрашанням поверхні напою (так званим лате-артом) також можна не обмежуватися? Погляньмо на те, які варіації напоїв, що мають у своїй назві «лате», робляться у... ЩЕ
Як показують результати генетичних тестів арабіки, цей різновид кави походить від одного і того ж предка, беручи від нього початок від 10 до 20 тисяч років тому. Усі ті тисячі комерційних і інших різновидів арабіки, що є у світі сьогодні,... ЩЕ
Навіть далекі від світу кави люди знають, що кава обсмажується перед вживанням її як напою. Це дозволяє розкрити її смаковий потенціал, і взагалі, зробити каву смачною для людського сприйняття (зелене кавове зерно сильно відрізняється від обсмаженого). А чи цікавилися ви,... ЩЕ
У книзі, яка вийшла у 2013 році, авторства Рамані Дурвасула над назвою «Ви — відображення того, що ви їсте: змініть своє ставлення до їжі, змініть своє життя», пишеться про зв’язок характеру і особистості людини з напоями, яким вона віддає перевагу.... ЩЕ
+380 (44) 239-55-88
+380 (66) 239-55-88
+380 (63) 239-55-88
+380 (68) 239-55-88
Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні