Новости > виробник кави Gemini.ua

Новини

Повернутися

Навіщо додавати сіль у чашку кави?

31.12.2021

Вам іноді (або часто) здається, що ваша кава – надмірно гірка? У цій статті ми розповімо вам, як мінімізувати гіркоту. Чому кава буває гіркою? Строго кажучи, кава – вся гірка. Просто в якихось сортах та різновидах гіркоти настільки мало, що... ЩЕ

Чому кава називається «Джо»?

24.12.2021

Якщо ви читаєте англомовну літературу й Інтернет-джерела, то могли натикатися, кілька разів чи більше, на назву чашки кави цією мовою «Джо» (Joe чи Jo). Чому люди так називають цей продукт? Ми розповідаємо у нашому сьогоднішньому блозі. Що таке «Джо» в... ЩЕ

Навіщо витримувати каву у бочках?

17.12.2021

«Це НЕ ваша ранкова кава» – так заявляє власник компанії Whiskey Barrel Coffee, яка розташована в Колорадо, США. У чоловіка пішло 2,5 роки на те, щоб створити правильну рецептуру витримування кави у бочці з-під віскі. Тепер він усім клієнтам пропонує... ЩЕ

Що таке Реакція Майяра та як вона впливає на обсмажування кавових зерен

10.12.2021

Реакція Майяра – це ланцюжок хімічних реакцій, які створюють характерний смак, запах та пізнаваний колір обсмажених кавових зерен (як й багатьох інших продуктів, наприклад, шоколаду, тостів чи смаженого стейку). Ці реакції названо на честь Л. К. Майяра, науковця з Франції,... ЩЕ

Як кава поєднується з їжею?

03.12.2021

Існують різні, у т.ч., діаметрально протилежні думки щодо того, чи поєднується кава з їжею. Деякі адепти «чистоти» напою вважають, що у кави самодостатній та насичений смак, тому її не варто псувати чимось взагалі. Однак з ними не згодні ті, хто... ЩЕ

Усі фактори, що впливають на смак вашої чашки кави

26.11.2021

Ми вже неодноразово в нашому блозі розповідали про те, що смак вашої чашки кави залежить від сорту, сушіння, обсмажування, помелу та доданих модифікаторів (цукор, молоко, топінги…). Однак зараз ми поговоримо про всі ті нюанси, які (незалежно від названих вище та... ЩЕ

1 2 3 16
  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-