Новости > виробник кави Gemini.ua

Новини

Повернутися

Як правильно заварювати каву?

25.02.2019

Кава - це смачний і підбадьорливий напій, що володіє чарівним ароматом. Варити по-справжньому смачну каву - певне мистецтво. На жаль, не всі вміють це робити. Для готування кави використовуйте воду тільки високої якості - бутильовану або фільтровану, тому що напій... ЩЕ

Як правильно заварювати чай?

22.02.2019

Чай - смачний та корисний напій і в той же час простий в приготуванні. Знаючи секрети заварювання цього напою можна незначно поліпшити його смак та аромат. Правильно заварювати чай — справжнє мистецтво, яке може освоїти кожен. Хочете насолоджуватися смачним чаєм?... ЩЕ

Щорічна благодійна акція від Gemini

19.02.2019

Згадайте свої відчуття, коли ви робите близькій людині маленький подарунок? За секунду в погляді пролетять тисяча емоцій: від недовіри та підозри, закінчуючи - розумінням і прийняттям. А потім з'являється вона, щаслива посмішка подяки, яка освітлює всі навколо яскравіше, ніж нічний... ЩЕ

Відмінності чорного та зеленого чаю

18.02.2019

Чаї - найулюбленіші і найпопулярніші напої в усьому світі. Чорний і зелені чаї володіють вишуканим смаком і величезною користю для здоров'я. Чаювання допомагає підбадьоритися, зміцнити імунітет, полегшити головний біль. Чорний чай найчастіше виробляють в Індії, Шрі-Ланці та Індонезії, а зелений... ЩЕ

Виды обжарки кофе

Ступеня обсмаження кави

11.02.2019

Light City Roast або «скандинавське» обсмажування   Даний вид обсмаження вважається найлегшим, за його допомогою зерна набувають світло-коричневий відтінок. Такий метод обсмаження відрізняється здатністю карамелізовати зерна. Через поступовий вплив температури, смакові і ароматичні властивості готового напою набувають вишуканості. Багато сортів... ЩЕ

Кава в зернах. Арабіка та робуста

Чим відрізняються зерна Арабіки і Робусти. Чи є смакові відмінності?

04.02.2019

Кава - це чудовий, підбадьорливий напій. Справжні поціновувачі цього еліксиру бадьорості знають, наскільки важливо розбиратися в сортах зерен кави, вивчити особливості смаків, мати уявлення про грані ароматів. А чи відомий вам той факт, що існують величезні відмінності між арабікою і... ЩЕ

1 2 3 4 9
  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-