Cold Brew Championship. Розповідаємо рецепт шоту, що додасть сил на всю ніч! > читай статті на сайті Gemini.ua
Новини
Повернутися

Cold Brew Championship. Розповідаємо рецепт шоту, що додасть сил на всю ніч!

19 липня. День, на який вся команда Gеmini чекала, затамувавши подих. Адже саме в цю п’ятницю відбувся Cold Brew Championship за підтримки двох компаній, кожна лідер у своїй справі – кавового виробника Gemini Espresso та легендарного німецького лікеру Jägermeister.

Об’єднавши два напої – Cold Brew та Jägermeister, ми створили вибуховий крижаний мікс-шот, який надасть потрібний заряд бадьорості та прохолоди в жаркий літній вечір. Один ковток – подвійний удар смаку, енергії та драйву для твоїх грандіозних планів на цю ніч. 

Ці смаки ідеально доповнюють один одного. Jägermeister Ice Cold Shot, на основі 56 інгредієнтів із трав, спецій та фруктів, що вже багато років залишається першим та найпопулярнішим напоєм на всіх вечірках. Cold Brew, створена методом настоювання на холодній воді, беззаперечний фаворит кавового світу в останні декілька років, що швидко набирає популярності серед кавоманів. Вагомою перевагою такого способу приготування є відсутність неприємної гіркоти, а також сильніше відчуття солодких ноток. Для приготування використали каву з свіжообсмажених зерен Gemini Espresso. Така кава чудово доповнює шоколадной-пряний присмак лікеру та створюю разом із ним смачних заряд енергії. 

Залишимо цей рецепт тут, якщо ти плануєш влаштувати свою приватну вечірку, але ще остаточно не вирішив чим пригощати гостей: 

  • змішуємо в пропорції 1:1, 25 мл Cold Brew та 25 мл Jägermeister 
  • Cold Brew готуємо наступним чином : 60 г меленої кави на 1 л холодної води, настоюємо протягом 10-12 годин
  • подаємо в шоті та насолоджуємося.

Оцінити нове смакове рішення та запропонувати нове його бачення змогли професійні бариста та бармени в рамках проведенного чемпіонату. А найкращий із них, Маринюк Степан, виграв подорож до Bar Convent Berlin.

Український виробник кави Gemini Espresso виходить на міжнародний ринок

Розбурхуючий маркетинговий хід: бікіні-бариста

Індійська кава: яка вона?

Як відрізняються методи заварювання кави в залежності від кавового обладнання

Поєднання слів «маракуйя» та «джип»? Ні, це Марагоджип! А що це?

Незвичайні кавові сувеніри

Україна стає одним із кавових центрів світу: висновки участі Gemini Espresso у World of Coffee Middle East у Дубаї

Різниця між рістретто та еспресо

Розкладаємо смаки кави за країнами, обсмаженнями та різновидами

Навіщо додавати сіль у чашку кави?

Чому кава називається «Джо»?

Навіщо витримувати каву у бочках?

Що таке Реакція Майяра та як вона впливає на обсмажування кавових зерен

Як кава поєднується з їжею?

Усі фактори, що впливають на смак вашої чашки кави

  • Центральний офіс

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-