Кава свіжого обсмаження

Кава свіжого обсмаження

До того, як кава потрапляє в вашу чашку, вона проробляє величезний шлях – добираючись з далеких країн, і перепливаючи моря і океани. Але і це не все. Адже щоб ви отримали свій улюблений напій, кожне зернятко має пройти через багато метаморфоз. Ви колись замислювалися над тим, як створюють каву? Це неймовірно захоплюючий і тривалий процес, який вимагає великих знань в різних сферах, і, звичайно ж, безмежної любові до кави.

Ми в компанії Gemini Espresso обожнюємо стежити за кожним етапом кавового виробництва, і завжди ретельно відстежуємо якість зерна і технологічних процесів. З моменту, коли зерна збирають на плантаціях і ретельно очищають, постачають на виробництво, обсмажують і купажируют, до моменту упаковки і відправки вам.

І сьогодні ми хочемо більше розповісти про те, що відбувається з кавовими зернами під час обсмаження і разом з вами з’ясувати, яке ж обсмажування краще.

Під час обсмаження з кавових зерен йде волога, а на поверхні зерна виділяються ефірні масла. Саме вони і надають каві неповторний аромат і безліч відтінків смаку. Чим менше часу пройшло від моменту обсмаження – тим повніше ви зможете відчути весь смаковий букет напою.

А тепер одна важлива цифра. Вже через 2 місяці після обсмаження кава втрачає до 40% своїх смакових якостей. Тому свіжообсмажена кава вважається саме та, яка була приготована не більше 2-х місяців тому. І якщо ви п’єте каву не тільки заради кофеїну, вам варто звертати увагу на термін обсмаження кави. Обов’язково перевіряйте термін на упаковці і не соромтеся питати бариста, яку каву він використовує, готуючи вам напій.

Ми в компанії Gemini Espresso знаємо, що тільки свіже обсмаження дозволить вам насолодитися повнотою смаку і аромату. Тому, ми обсмажуємо кавові зерна на власному виробництві під Києвом і завжди пропонуємо вам тільки свіжообсмажену каву. І радимо вам спробувати Espresso Blend Argento із Бразилії середнього обсмаження, якщо ви любите насичений смак і незвичайні бленди, Espresso Blend Miscela — бленд середнього обсмаження, для якого ми везли зерна із Бразилії, Ефіопії, Колумбії і Індії. Або стовідсоткову арабіку El Salvador SHB EP Special із Сальвадора, спеціально обсмаженої під еспресо. Впевнені, ви оціните!

Хочете знати більше? Тоді дивіться нашу програму «Все про каву», де прекрасна Уляна Майська проведе для вас невеличкий урок фізики, розповість про те, в якій каві зберігаються вітаміни і антиоксиданти, розкриє секрет кавових упаковок, і нагадає про всі переваги кави свіжого обсмаження.

Дивіться більше цікавих відео на нашому YouTube-каналі.

 

Наступна зупинка — вулиця Володимирська: нова кав’ярня Gemini в історичному центрі

Враження від світового чемпіонату з Латте Арт від Беницького Олександра

BlackFest Coffee Show: як саме проходив перший кавовий бізнес-фестиваль

7 рекомендацій як відкрити успішну кав’ярню від Рената Маматказіна

Новий спосіб зробити селфі: замовити каву зі своїм зображенням

Зірковий експерт-мікс від Gemini

Чохол-кавоварка: гаджет, який забезпечить тебе кавою, де б ти не був

ЧЕРВОНИЙ КОД! Кайвова осіння кампанія.

Кав’ярня нового покоління: розумні роботи замість бариста.

Розширюємо свої горизонти: тепер кав’ярень Gemini стало ще більше

Чашка капучино: кінець усьому або початок нових відносин?

Atlas Weekend 2018: кава та драйв Non Stop

Професія бариста як альтернатива для “Вільна каса”

А пам’ятаєш, як проходив Atlas Weekend в минулому році?

Кава з Ефіопії

  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 08:00 - 19:00, Сб: 9:00 - 17:00, Нд: Вихідний

Зворотній зв'язок



-