Кава в чалдах, особливості приготування

 

Слово «чалда» (з італ. «Cialda» – «вафля») прийшло до нас з Італії, де місцеві виробники кави придумали унікальний спосіб швидкого заварювання порційного еспресо і чаю. Кава в чалдах – це обсмажені змелені зерна, спресовані в одноразові фільтр-пакети з двох шарів «дихаючого» паперу. Для збереження смакових якостей, чалди упаковують в фольгу з додаванням вуглекислого газу, який краще зберігає аромат, продовжує життя меленої кави. Правильно упаковані чалди можуть зберігатися до 2 років, не втрачаючи своїх ключових характеристик.

В одній «таблетці» міститься від 7 до 10 грам мелених зерен, розрахованих на одну чашечку еспресо. Технологія приготування такої кави отримала назву «Easy Espresso». Її особливість полягає в тому, що вся попередня робота, яку бариста робить при заварюванні напою на професійній машині, вже врахована виробником. Але в той же час, міцність напою можна регулювати самостійно – за допомогою контролю кількості води, що подається.

Компанія Gemini розробила для вас 5 видів класичної і декофеінової кави в монодозах. В нашому асортименті представлені м’яка Арабіка, насичена Робуста, міцний італійський еспресо і м’які ароматизовані зерна зі смаком лікеру Baileys.

Монодози Gemini упаковані в пачки вагою від 350 до 1050 грам, з яких вийде 50-150 порцій еспресо відповідно.

Кава в чалдах – це ідеальне рішення для офісу: швидко, зручно і стабільно смачно, але для  приготування потрібно спеціальна чалдова кавоварка. Як правило, ціни на такі кавоварки нижче, ніж на професійні або прості зернові, що робить перехід на капсульний еспресо ще більш приємним.

  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн-Пт: 08:00 - 19:00 Сб-Нд: Вихідний

Зворотній звя’зок