Кавові інновації (травень 2021). Частина 2 > читай статті на сайті Gemini.ua
Новини
Повернутися

Кавові інновації (травень 2021). Частина 2

Продовжуємо серію статей про новини зі світу кави. Кожна з цих новинок здатна опинитися на вашій кухні чи в офісі, варто тільки забажати!

  1. Швидкий та стильний охолоджувач напоїв.

Пити гарячі напої – це часто обпікаюче неприємно. Але й охолодити швидко – не завжди можливо. Безумовно, вирішити питання можна парою кубиків льоду, але в цьому рішенні нема почуття стилю. Якщо ви відноситесь до тих, хто наповнює власне життя дрібницями, що створюють зміст, стиль та почуття прекрасного, то вам напевно сподобаються й ці металеві кавові боби

Кожен з них розміром приблизно 5 сантиметрів у довжину. Їх фішка не в тому, щоб, розтанувши, подарувати напою зниження температури та розрідження консистенції. Вони шоково знижують температуру, вбираючи її всередину себе, залишаючи консистенцію незмінною. А потім, за словами виробника, повільно віддають температуру протягом декількох десятків хвилин, зберігаючи напій теплим протягом цього часу (якщо ви його не вип’єте раніше). Щоб охолодження відбувалося ефективно, боби перед вживанням треба тримати в морозилці.

Однак будьте з ними обережними: не кидайте їх в скляний посуд, щоб не розбити його!

  1. Більше, ніж кавові цукерки.

Жувальна кава, яка колись продавалася тут, замислювалась як повноцінна заміна чашці кави. Варто покласти її до рота – й ви відчуваєте, як жуєте ваш улюблений напій, наприклад, лате чи мокко. Люди, які пробували новинку, знаходили її такою ж приємною, як й їх регулярну каву. До того ж, кубики повністю виконували покладене на них завдання – давати пробудження й кавову дію. Їх купували як звичайні люди, так й співаки та інші учасники шоу-бізнесу, насолоджуючись м’якістю консистенції продукту. Однак в якийсь момент компанія згорнула їх продаж. Чи то продажі були занадто маленькими, то чи інтерес пропав занадто швидко, але факт залишається фактом: люди – прихильники рідкого напою, який дістати простіше й можна експериментувати зі смаками у себе на кухні.

Однак якщо у вас все ж є бажання пожувати щось аналогічне, то ось вам пара лінків. Тут можна купити кубики від іншої компанії за 59 доларів. А тут за 10 фунтів стерлінгів, але не для себе, а для вашої собаки, можна купити шматок жувального кавового дерева, який корисний для ясен вихованця.

  1. Кавовий диспенсер.

Спеціально для тих, хто втомився від постійного вимірювання точної кількості кави, яку треба помістити в ємність для заварювання, був розроблений такий ось собі диспенсер. Кожне натискання дає вам завжди одну й ту ж кількість меленої кави – тобто, тепер ви просто робите один клац. Думати не треба (багатьом сподобається).

Тим, хто любить використовувати речі не за прямим призначенням, цей механізм підійде для дозування чогось іншого дрібного та сипучого: цукру, вівсянки, муки… Він коштує всього 17 доларів – не найвища ціна за якісний диспенсер! На сайті компанії-продавця є ще багато речей для вашої кухні та дому (включаючи різні диспенсери). Щоправда, враховуйте міжнародну доставку.

  1. Обсмажувач для кави.

Для тих, для кого стиль – це все, а випити каву – це довгий ритуал, сповнений насолоди та сотень мікро дій, буде корисною ця зовсім недешева, але супер стильна округла річ. За 60 доларів ви отримаєте керамічну посудину, всередину якої засипаються зерна. Потім вона ставиться на плиту, конфорку чи прикріплюється над багаттям, щоб виконати обсмажування ваших зерен рівно настільки, наскільки вам потрібно. Ось невеликий список переваг цієї дрібнички:

  • стильно
  • ви самі контролюєте обсмажування
  • дивовижний запах
  • можна брати в похід, якщо ви любите готувати каву зі складнощами (тоді ще треба буде взяти засіб для помелу та заварник, бажано, такі, що можуть працювати від портативного джерела енергії чи від прикурювача автівки). 

Український виробник кави Gemini Espresso виходить на міжнародний ринок

Розбурхуючий маркетинговий хід: бікіні-бариста

Індійська кава: яка вона?

Як відрізняються методи заварювання кави в залежності від кавового обладнання

Поєднання слів «маракуйя» та «джип»? Ні, це Марагоджип! А що це?

Незвичайні кавові сувеніри

Україна стає одним із кавових центрів світу: висновки участі Gemini Espresso у World of Coffee Middle East у Дубаї

Різниця між рістретто та еспресо

Розкладаємо смаки кави за країнами, обсмаженнями та різновидами

Навіщо додавати сіль у чашку кави?

Чому кава називається «Джо»?

Навіщо витримувати каву у бочках?

Що таке Реакція Майяра та як вона впливає на обсмажування кавових зерен

Як кава поєднується з їжею?

Усі фактори, що впливають на смак вашої чашки кави

  • Центральний офіс

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-