Крапля еспресо під мікроскопом > читай статті на сайті Gemini.ua
Новини
Повернутися

Крапля еспресо під мікроскопом

Розглядаючи фотографію, зроблену японським вченим-екологом і художником Віном Кітаяма, важко повірити в те, що на знімку дійсно зображена крапля еспресо під мікроскопом. Вона дуже схожа на розплавлене золото на заржавілій поверхні.

Проте, це кристалізована крапля еспресо. Фотографія зроблена під мікроскопом зі спеціальним поляризаційним фільтром, який нейтралізує відблиски світла на глянцевих поверхнях і дозволяє побачити справжні кольори кристалізованого еспресо.

«Я відкрив для себе таємницю і природну красу, яка захована в одній маленькій краплі кави. Золотий колір на фотографії нагадує мені про золотий колір, який іноді можна побачити в витончених творах японського мистецтва, створених художниками ще триста років тому », – каже Він.

Сімейна пара розповідає, що техніка, яку вони використовували при створенні цієї фотографії, відома вже досить довгий час. Найважчий етап – кристалізація еспресо. На цьому кадрі можна побачити, як волокна кристалізованих хімічних сполук – по білому кольору схожі на кофеїн – стягують золоті згустки крему.

Цікаво, чи є ця новина в Twitterе чи ні, але ми точно знаємо, що нещодавно був зроблений аналіз найпопулярніших тем для обговорень в цій соціальній мережі.

Український виробник кави Gemini Espresso виходить на міжнародний ринок

Розбурхуючий маркетинговий хід: бікіні-бариста

Індійська кава: яка вона?

Як відрізняються методи заварювання кави в залежності від кавового обладнання

Поєднання слів «маракуйя» та «джип»? Ні, це Марагоджип! А що це?

Незвичайні кавові сувеніри

Україна стає одним із кавових центрів світу: висновки участі Gemini Espresso у World of Coffee Middle East у Дубаї

Різниця між рістретто та еспресо

Розкладаємо смаки кави за країнами, обсмаженнями та різновидами

Навіщо додавати сіль у чашку кави?

Чому кава називається «Джо»?

Навіщо витримувати каву у бочках?

Що таке Реакція Майяра та як вона впливає на обсмажування кавових зерен

Як кава поєднується з їжею?

Усі фактори, що впливають на смак вашої чашки кави

  • Центральний офіс

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-