Крапля еспресо під мікроскопом > читай статті на сайті Gemini.ua
Новини
Повернутися

Крапля еспресо під мікроскопом

Розглядаючи фотографію, зроблену японським вченим-екологом і художником Віном Кітаяма, важко повірити в те, що на знімку дійсно зображена крапля еспресо під мікроскопом. Вона дуже схожа на розплавлене золото на заржавілій поверхні.

Проте, це кристалізована крапля еспресо. Фотографія зроблена під мікроскопом зі спеціальним поляризаційним фільтром, який нейтралізує відблиски світла на глянцевих поверхнях і дозволяє побачити справжні кольори кристалізованого еспресо.

«Я відкрив для себе таємницю і природну красу, яка захована в одній маленькій краплі кави. Золотий колір на фотографії нагадує мені про золотий колір, який іноді можна побачити в витончених творах японського мистецтва, створених художниками ще триста років тому », – каже Він.

Сімейна пара розповідає, що техніка, яку вони використовували при створенні цієї фотографії, відома вже досить довгий час. Найважчий етап – кристалізація еспресо. На цьому кадрі можна побачити, як волокна кристалізованих хімічних сполук – по білому кольору схожі на кофеїн – стягують золоті згустки крему.

Цікаво, чи є ця новина в Twitterе чи ні, але ми точно знаємо, що нещодавно був зроблений аналіз найпопулярніших тем для обговорень в цій соціальній мережі.

Помел кави

Який помел кави найкращий?

Популярні сорти кави на ринку

Причини невдач франчайзингових кав’ярень. Як не стати банкрутом

Матча-лате: напій зі схожими властивостями як у кави, при цьому такий же корисний як чай.

Як збільшити лояльність клієнтів до вашої кав’ярні

Зникнення кави: міф чи реальність?

Сезонність відкриття франчайзингових кав’ярень. Найкращий час для відкриття

Максимальні прибутки – при мінімальних інвестиціях, скільки заробляють франчайзингові кав’ярні

Розказуємо, де в серпні можна спробувати новий шот Jägermeister Cold Brew та разом із цим класно провести вихідний вечір.

Який бюджет потрібен для відкриття прибуткової кав’ярні

Cold Brew Championship. Розповідаємо рецепт шоту, що додасть сил на всю ніч!

Найкраще місце для розміщення франчайзингової кав’ярні. Все що потрібно знати.

Основні складові ідеальної кав’ярні

Франшиза кав’ярні – бізнес для молодих?

  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-