Курс Barista-Лате-Арт

Повернутися

Назва курсу – Латте-арт

Програма курсу:

Теорія:

  1.  Від капучино до лате-арту
  2.  Пітчери. Різновиди. Вибір пітчера.
  3.  Кількість молока в пітчері.
  4.  Залишок молока після збивання.
  5.  Занадто сильно збите молоко.
  6.  Що таке молоко. Температура молока.
  7.  Розділення молока. Навіщо потрібні пітчери всієї лінійки.
  8.  Кут пітчера при вливанні.
  9.  Чашка. Правильна форма. Нахил. Утримання в руці.
  10.  Неправильна форма дна. Правильна форма дна.
  11.  Еспресо. Живий еспресо.

 

Послідовність дій при лате-арт:

  1. Що малюємо. Пітчер – молоко – чашка – еспресо – збивання – вливання.
  2. Малюнок – спочатку на папері – потім в чашці.
  3. Вливання молока. Висота вливання. Підняття підкладки.
  4. Чому з’являється або не з’являється малюнок.

 

Практика:

  1. Серце.
  2. Тюльпан з трьома пелюстками.
  3. Розетта.
  4. Лебідь.
  5. Пітчинг. Етчінг. Перо для латте-арту.

 

Догляд за робочим місцем:

  1. Гігієна робочої зони.
  2. Прибирання.

 

Бонусний малюнок:

late-art

  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн-Пт: 08:00 - 19:00 Сб-Нд: Вихідний

Зворотній звя’зок