Курс Бариста Junior

Повернутися

Рівень: Базовий (початковий)

Мета курсу: Формування базових навичок приготування еспрессо, збивання і вливання молока.

Формат: Мінімум теорії. Максимум практики.

Тривалість: 2 дні (з 12:00 до 17:00)

Група: 5-10 чоловік

Програма курсу:

День 1

Теорія

  1. Введення. Хто такий бариста?
  2. Трохи про каву. Шлях від плантації до чашки. Загальні відомості про каву.
  3. Способи приготування (короткий огляд).
  4. Визначення еспресо.
  5. Правило “5М”.
  6. Ритуал приготування еспресо.
  7. Процедура оцінки якості еспресо.

 

Практика:

  1. Детально і покроково розібрати ритуал приготування еспресо і продемонструвати його.
  2. Кожен учень під керівництвом інструктора покроково відтворює ритуал приготування еспресо.
  3. Після того як послідовність засвоєна, всі учні по черзі самостійно відпрацьовують її для закріплення навички.
  4. В кінці заняття проводиться інструктаж на тему “Гігієна робочого місця”.
  5. Всі беруть участь у прибиранні станцій.

 

День 2

Теорія

  1. Молоко як продукт. Склад.
  2. Теорія збивання молока.
  3. Теорія вливання молока.
  4. Напої. Визначення капучино.
  5. Процедура оцінки капучино.

 

Практика

  1. Покроковий розбір і демонстрація процесу збивання молока.
  2. Кожен учень під керівництвом інструктора вчиться збивати молоко і вливати його в еспресо.
  3. Самостійна практика для закріплення навички.
  4. В кінці заняття проводиться інструктаж на тему “Гігієна робочого місця”.
  5. Всі беруть участь у прибиранні станцій.
  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн-Пт: 08:00 - 19:00 Сб-Нд: Вихідний

Зворотній звя’зок