Основні складові ідеальної кав’ярні > читай статті на сайті Gemini.ua
Новини
Повернутися

Основні складові ідеальної кав’ярні

Успішність кафе залежить від багатьох параметрів. Кафе крім кухні притягують своєю атмосферою, в створенні якої важливу роль відіграє інтер’єр.

Інтер’єр

Коли входимо в кафе ми однозначно оцінюємо дизайн. Головне, щоб клієнту було затишно і комфортно в закладі, а яким чином буде реалізований дизайн – питання друге. Навіть маленьке кафе може бути успішним і відвідуваним, якщо правильно підійти до оформлення.

Важливо, щоб атмосфера подобалася і повністю відповідала внутрішньому стану гостя. Світло повинно бути теплим і радісним, не дуже теплим і не дуже яскравим. При правильному і регульованому освяченні клієнтам в кафе завжди комфортно перебувати. Дуже красиво виглядає інтер’єр кафе, де встановлені індивідуальні підвіси у кожного столика. Наявність фіранок дозволить закрити шторку, щоб сховатися від яскравого сонця, і розмовляти зі співрозмовником. Дотримуйтеся «золотої середини» і від відвідувачів не буде відбою.

Кухня і меню

Кухня відіграє важливу роль в популярності закладу. І багато гурманів заради особливих творінь кухара завжди раді відвідати заклад в незручному місце розташуванні. Відвідувачів приваблює меню в якому відображені ціни, фотографії готових страв, їх повний склад. При виборі їжі дуже хочеться тримати в руках максимально зручний «інструмент» з назвою страв.

Ціни

Кожен відвідувач звертає увагу на ціни. Вони не можуть бути занадто низькими (сезонні продукти не можуть мати ціну нижче заморожених напівфабрикатів) і не повинні бути дуже завищеними (у дорогих кафе можуть, наприклад, видавати тухле м’ясо за особливий спосіб приготування). Вартість страв повинна бути резонною.

Офіціанти

Клієнт завжди цінує ввічливе і швидке обслуговування і хоче, щоб їжа на столику з’являлась швидше. Вони не повинні метушитися, бути дуже молодими або надто старими. Оптимальний варіант – середніх років чоловіки в фартухах, в акуратному одязі і закритому взутті.

Музичне оформлення

У хороших кафе завжди встановлюють професійну аудіосистему, щоб звучання було максимально рівномірним і не нав’язливим у всьому залі. Зі звичайними колонками одним відвідувачам завжди буде голосно, іншим – тихо.

Гарне музичне оформлення дозволяє формувати лояльність клієнтів.

Wi-fi і вентиляція

Сьогодні без якісного і швидкого інтернету нікуди. Якщо немає доступу до мережі – відвідувачів, швидше за все, в такому закладі не буде. Наявність Wi-fi дозволяє фотографуватися, відзначати заклад, а значить, що кафе буде безкоштовно прорекламовано.

Важливо подбати про гарну систему кондиціонування, бо  кондиціонери виглядають безглуздо в закладі. Вентиляція повинна бути якісною, щоб змішані запахи їжі в залі не бентежили відвідувачів. Але якщо у вашому кафе передбачена відкрита кухня, то це тільки порадує клієнтів. Тільки в цьому випадку обов’язково повинні бути встановлені хороші витяжки, які відмінно справляються навіть з відкритими кухнями.

Успіх кафе гарантують багато факторів. Жоден з цих факторів окремо не може гарантувати велику кількість клієнтів. Зробіть все максимально якісно і відвідувачі будуть хотіти до вас повертатися не один раз.

Як збільшити лояльність клієнтів до вашої кав’ярні

Зникнення кави: міф чи реальність?

Сезонність відкриття франчайзингових кав’ярень. Найкращий час для відкриття

Максимальні прибутки – при мінімальних інвестиціях, скільки заробляють франчайзингові кав’ярні

Розказуємо, де в серпні можна спробувати новий шот Jägermeister Cold Brew та разом із цим класно провести вихідний вечір.

Який бюджет потрібен для відкриття прибуткової кав’ярні

Cold Brew Championship. Розповідаємо рецепт шоту, що додасть сил на всю ніч!

Найкраще місце для розміщення франчайзингової кав’ярні. Все що потрібно знати.

Основні складові ідеальної кав’ярні

Франшиза кав’ярні – бізнес для молодих?

Франшиза кав’ярні в 2019? На що звернути увагу при покупці кавової франшизи?

Простими словами: що таке франчайзинг?  Чим він вигідний?

Як оцінити смак кави?

Благодійна акція разом з “Серце Батьківщини”: кава Gemini Espresso для всіх.

На вихідних обіцяють +14 та сонечко: гайда всі на Kyiv Coffee Festival

  • Центральний офіс

    м. Київ, вул. Антоновича, 172

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-