Політика конфіденційності

  1. Ми зобов’язуємся не передавати ваші контактні данні стороннім особам, окрім випадків зазначених чинним законодавством.
  2. Ваші контактні данні не будуть використовуватися для розсилання спаму.
  3. Ми гарантуємо використання даних лише підтвердженим вами чином, серед яких:
    1. Розсилка рекламних пропозицій
    2. Повідомлення про акцій та нові товари
    3. Опитування
    4. Усі інші контакти, які не суперечать чинному законодавству, та заздалегідь схвалені вами

Використання персональних даних

Для коректної роботи та оптимізації Сайту, а також для захисту цілісності його інформаційного простору, Товариство отримує, зберігає та обробляє знеособлену загальну інформацію у вільному вигляді для підрахунку даних, таку як: IP-адреса, дата і час відвідування, тип і мова браузера, загальна кількість відвідувань Сайту, кількість відвідувань кожної сторінки Сайту, найменування провайдерів послуг доступу до мережі Інтернет, які надають їх користувачам і/або відвідувачам Сайту.

Використання основних функціональних можливостей Сайту не вимагає та не потребує від користувачів попередньої реєстрації чи повідомлення персональних даних у будь-який інший спосіб.
Для повідомлення інформації, користувач Сайту повинен надати Товариству свою безумовну та безвідкличну згоду на безстрокову обробку персональних даних, що можуть бути зазначені у відповідній формі повідомлення (надалі – «Згода»). Обробка персональних даних включає в себе будь-яку дію або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення повідомлених персональних даних.

Усі персональні данні які відвідувач передає за допомогою контактних форм сайту (або сторонніх сервісів), письмово, або за телефоном можуть використовуватися, за попередньою згодую відвідувача, як засіб для спілкування, рекламних та особистих розсилок через електронну пошту, тощо.

Надаючи Згоду, користувач визнає та гарантує, що права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мета обробки зазначених персональних даних йому відомі та зрозумілі, а також не вимагає здійснення Товариством повідомлень про передачу персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».

Ціни вказані на сайті можуть відрізнятися від реальних каталожних цін. Це обумовлено курсом валют, єкономічним становищем та технічними причинами зв’язаними з наповненням сайту. Остаточну ціну озвучує оператор контакт-центру у момент підтвердження заявки. Дякуємо за розуміння.