Секрет правильного зберігання досить простий:
потрібно знати головних «ворогів» кави і всіляко уникати їх зустрічі з зернами. Навіть самий смачний і дорогий кавовий напій може змінити свій смак назавжди через неуважність або забудькуватість людини, особливо, від неправильного зберігання кави в домашніх умовах.
Отже, топ-3 причин зміни смаку кавових зерен:
І все-таки, як правильно зберігати каву в домашніх умовах?
По-перше, зберігання піддаються виключно кавові зерна, так як мелена кава живе лише кілька хвилин після помелу. По-друге, кава варто закривати в герметичну посуд і зберігати в кімнатній температурі без різких перепадів. Якщо у вас вдома відкрито відразу кілька пачок з кавою і банок для зберігання на всі сорти не вистачає, доступ кисню до зерен звичайними прищіпками.
Але якщо навіть в умовах ідеального зберігання зерен смак кави змінився, зверніть увагу на стан кавомашини – можливо прийшов час перевірити техніку у фахівців.
У наступній нашій статті читайте про секрети правильної варіння кави в джезві.
+380 (44) 239-55-88
+380 (66) 239-55-88
+380 (63) 239-55-88
+380 (68) 239-55-88
Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні