Снідаємо з Аленом Дюкассом > читай статті на сайті Gemini.ua
Новини
Повернутися

Снідаємо з Аленом Дюкассом

Сніданок може бути поспішним – поки ви збираєтеся, запізнюючись, на роботу. Сніданок може бути фоновим та другорядним заняттям, поки ви гортаєте Facebook чи скролите Instagram. Проте ми в Gemini впевнені, що сніданок –  це те, що налаштовує нас на продуктивний день. Тому, ми пропонуємо вам уважніше відноситися до свого сніданку та насолоджуватися кожним ранком. Нехай для цього вам потрібно буде прокидатися на 10 хвилин раніше. Проте це будуть красиві 10 хвилин, які зарядять і надихнуть вас на нові звершення та перемоги.

Минулого разу ми обирали для вас рецепти від Джеймі Олівера та Джулії Чайлд. А сьогодні на красиві та атмосферні сніданки ми будемо надихатися разом з Аленом Дюкассом – відомим французьким поваром.

Ален Дюкасс – це відомий повар, який очолює список Michelin. Його учні – це видатні повари, які працюють в різних куточках світу. Гурмани, які хочуть відвідати його ресторани, бронюють столик за декілька місяців! А ще Ален Дюкасс знаменитий тим, що полюбляє не тільки вигадувати нові рецепти, але і ретельно та скурпульозно збирає старі та забуті. Наприклад, в його роботі «Велика кулінарна книга» зібрано більше 500 рецептів з 60 країн.

  • Пюре з гарбуза. Чудово підійде на сніданок для тих, хто любить починати свій день зі смачних та корисних каш. А ще, це пюре сміливо можна використовувати як гарнір.

Що вам потрібно?

  • 400 г гарбуза
  • 2-3 зубчика часнику
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • Трішки гірчиці (за смаком, не обов`язково додавати)
  • 100 г пармезану
  • 50 г гарбузового насіння
  • Спеції за смаком

Що з цим робити?

  • Наріжте гарбуз шматочками та протушкуйте з зубчиками часнику. Краще всього використовувати каструлю з товстими стінками
  • Підсмажте очищене гарбузове насіння разом зі спеціями та подрібніть його
  • Готовий гарбуз помніть виделкою, додайте оливкову олію, гірчицю та натертий сир
  • Додайте подрібнене насіння

До цього сніданку радимо придбати каву в Києві від компанії Gemini, обрати великий букет квітів, які можна поставити на стіл в улюбленій вазі, та насолоджуватися тихим і красивим ранком.

  • Гужери. Це дуже смачні булочки з заварного тіста з сиром

Що вам потрібно?

  • 1 склянка молока
  • 1 склянка води
  • 200 г вершкового масла
  • 400 г сиру (твердого, сорт — на ваш смак)
  • 1 склянка борошна
  • 8 яєць
  • Сіль, перець, мускатний горіх

Що з цим робити?

  • В каструлі з товстим дном на невеликому вогні разом зварити вершкове масло, воду, молоко та щіпку солі. Маса має дійти до кипіння
  • Повільно засипайте борошно, ретельно перемішуючи, та варіть ще декілька хвилин
  • Залиште каструлю на декілька хвилин охолонути, а потім — додайте яйця по одному, ретельно розмішуючи
  • Додайте в тісто та добре розмішайте тертий сир, перець, мускатний горіх
  • Набирайте тісто в кондитерський шприц та розподіляйте невеликими кульками на деку, на яке попередньо потрібно покласти пергаментний папір
  • Присипте зверху сиром та запікайте 20-30 хвилин в духовці за температури 200 градусів

До цього цілком французського сніданку не забудьте купити каву в Києві, наприклад, моносорт арабіки, та ввімкнути хорошу музику для настрою. Як вам пісні Френка Сінатри до сніданку?

Конфі-помідори з бринзою. Ідеальний наповнювач для круасанів або додаток до багету

Що вам потрібно?

  • 4 помідора
  • 20 г свіжого імбиру
  • 2 ложки меду
  • 200 г бринзи
  • Червоний перець та оливкова олія

Що з цим робити?

  • Очистити помідори. Для цього – акуратно опустіть в окріп на пару хвилин, і потім – занурте в холодну воду
  • Наріжте помідори, і разом з тертим імбиром і медом покладіть в каструльку
  • Проваріть помідори під кришкою до 15 хвилин (стежте, щоб вогонь був маленьким), а потім – приберіть кришку і готуйте ще до години, перемішуючи масу дерев’яною ложкою
  • Зачекайте, поки помідори охолонуть, і перемішайте разом з бринзою. Полийте оливковою олією і додайте спеції за смаком

До цієї страви просто необхідно придбати каву в Києві і кардамон, який додасть вашому напою шарму і вишуканості. Ну що, спробуєте щось з цих рецептів найближчим часом? А щоб ви могли і далі готувати разом з Аленом, радимо вам підписатися на его Instagram, і обирати рецепти, які вам сподобаються!

Ви прочитали новину «Снідаємо разом з Аленом Дюкассои». Більше цікавих та кавовиї новин ви можнтн знайти в нашому блозі і на сторінці в Facebook.

  • Центральний офіс

  • Телефони контакт-центру

    +380 (44) 239-55-88
    +380 (66) 239-55-88
    +380 (63) 239-55-88
    +380 (68) 239-55-88

  • Пошта для зв’язку

    [email protected]

  • Час роботи контакт-центру

    Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні

Зворотній зв'язок



-